Ознака: каматните

Ќе има ли намалување на каматните стапки

Универзитетскиот професор Томе Неновски укажува дека актуелната тенденцијата за олабавување на монетарната политика создава можност за натамошно намалување на каматните стапки на банките Податоците за...