7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 2:29

Ознака: калории

Неколку илјади чекори дневно можат да согорат стотици калории

Секој што се грижи за своето здравје треба да се обиде да одвои време за да пешачи, а во комбинација со добри навики во...

Здравствените придобивки од кивито

Кивито е овошје со мал број калории. Ја одржува кожата здрава, го намалува крвниот притисок и е одлично во борбата со срцеви болести и...