32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 17:33

Ознака: Калето

Мистерија – таинствен предмет соѕидан во Калето

За да се дојде до целта, треба просторот над бездната да се помине преку бетонски ѕид широк едвај половина метар. Внимателно, чекор по чекор....