-2.2 C
Skopje
17.1.2022 - 23:22

Ознака: „Како да станам свој“

Фондацијата „Д-р Михаил Левенски“ подари 500 примероци од „Како да станам...

Во чест на 100-годишнината од раѓањето на втемелувачот на македонскиот литературен јазик, Фондација „Д-р Михаил Левенски“, заклучно со вчера, 14 јуни, реализираше неколкудневен проект...