Ознака: кадис

Кадис ќе ги избрка гулабите за да ги задржи туристите

Шпанскиот град Кадис вети дека ќе отстрани пет илјади гулаби, откако газдите на повеќе локални хотели тврделе дека тие ги напаѓале и ги бркале...