Ознака: каде

Тензично и со многу прекини во Собранието

Собраниската седница за гласање (не)доверба на Владата вчера се одвиваше доста тензично и со многу прекини. Иако започна во 11 часот, таа во текот...

Каде е возот?

Пругата Битола - Лерин изградена, но и Македонците и Грците го поставуваат истото прашање Многу симболика има(ше) во неодамна одиграната театарска претстава „Возот“, која во клубот...

А сега на каде?

Драги мои, секоја генерација доаѓа до моментот кога ќе се соочи со сопственото незнаење! Оваа теорија поставена од Лоренс Петер, изложена како филозофска теза...