3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 15:32

Ознака: „Каде одовде“

Каде одовде?

Без неа (надежта), револуциите (во наводници или без нив), не се можни. Како и без одлична организација. Револуциите, имено, не се случуваат, а се...