Ознака: кабелски оператор

Продолжен рокот во кој операторите треба да извршат пререгистрација на програмските...

Со владина интервенција во уредбата за Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги временскиот период во кој операторите беа должни да извршат пререгистрација на...

ССМ: Прекинот на програмата е на штета на граѓаните и на...

Сојузот на стопански комори на Македонија се обраќа во знак на револт како резултат на исклучувањето на програмите од страна на операторите кои се...

Кабелските оператори најавија времени прекини на телевизиските програми

Македонските оператори информираат дека од 21 јуни (недела) се принудени да почнат со времени прекини во реемитување на сите телевизиски програми, освен на јавниот...