4.8 C
Skopje
28.10.2021 - 12:25

Ознака: иџф

Претседателот на Џудо федерацијата на Македонија учествува на изборниот конгрес на...

Претседателот на џудо федерацијата на Македонија (ЏФМ), Владимир Трпаноски, учествува на изборниот конгрес на Меѓународната џудо федерација во Будимпешта, на кој денес ќе биде...

ИЏФ лансираше мрежна платформа за џудо-заедницата

Меѓународната џудо федерација (ИЏФ) лансираше мрежна платформа, „ИЏФ ФИТ“, со цел целата џудо заедница да добие можност да тренира, да влезе во форма и...