Ознака: ИЈЗ

Четворица починати и 619 нови ковид-случаи

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.253 тестови, а регистрирани се нови...

Регистрирани десетмина починати и 600 нови ковид-случаи

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.317 тестови, а регистрирани се нови...

Имаме тестови за мајмунски сипаници, тестирањето е бесплатно и е со...

Тестирањето е бесплатно за пациентите по претходно утврдена индикација од страна на специјалист инфектолог Институтот за јавно здравје располага со доволна количина на тестови за...

Нови 679 ковид-случаи од кои 130 се реинфекции

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа направени се 1.537 тестови, а регистрирани се 679 случаи на ковид-19, од кои...

Нови 1.233 ковид-случаи во изминатите три дена, регистрирани и десетмина починати

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните три дена (од 6 до 8 јуни) направен е 3.561...

Регистриран еден смртен случај и 739 новозаразени од ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.570 тестови, а регистрирани се нови...

Шестмина починати и нови 844 ковид-случаи

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.890 тестови, а регистрирани се нови...

Четворица починати и нови 178 ковид-случаи

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 1.238 тестови, а регистрирани се нови 178 случаи со ковид-19, две...

Регистрирани четворица починати и 815 нови случаи на ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.814 тестови, а регистрирани се нови...

Регистрирани двајца починати и 855 нови ковид-случаи

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: направени се 1.602 тестови, а регистрирани се нови...