Ознака: ишгл

Околу 4.000 германски туристи се приклучуваат на колективната тужба против ски-центарот...

Околу 4.000 германски туристи кои се заразиле со коронавирусот се приклучуваат на тужбата на Здружението за заштита на потрошувачите (VSV) против австрискиот ски-центар Ишгл. Властите...

Алпската Ибица стана инкубатор на заразата: Белиот сон се претвори во...

Популарниот ски-центар, селото Ишгл во Австрија, се смета за „бел зимски сон“. Но ова место се претвори во кошмар за неговите посетители по избивањето...