14.8 C
Skopje
20.10.2021 - 12:44

Ознака: Итност

Итност за утопија

Кон изложбата „Сè што ни е заедничко“, Музеј на современа уметност, Скопје. Куратори: Мира Гаќина и Јованка Попова Концептот „Сè што ни е заедничко“, презентиран...