Ознака: Исчистени

Исчистени 200 кубни метри отпад од диви депонии во Скопје

Во текот на масовната акција за генерално чистење на скопските општини, ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје отстрани вкупно 200 кубни метри отпад од диви...

Исчистени три големи депонии во Ѓорче Петров

Општината Ѓорче Петров исчисти три диви депонии што беа создадени од граѓанска негрижа за животната околина. Со помош на екипи на јавното претпријатие „Комунална...