29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 21:32

Ознака: истрајност

Со нашиот пример сакаме да им помогнеме на другите!

Лицата со посебни потреби секојдневно уриваат бариери и невозможното го прават возможно Восхитувачка е моќта на човековата волја, која понекогаш може да помести и планина....