19.8 C
Skopje
22.6.2021 - 4:19

Ознака: Истражувачки филмски фестивал

Почнува Истражувачкиот филмски фестивал

Вечерва, со почеток во 19 часот, во „Кино култура“, ќе се отвори третото издание на Истражувачкиот филмски фестивал. Ова издание на фестивалот ќе се...