Ознака: историски одлуки

Ова е период за донесување историски одлуки

Политичарите прогласија вонредна состојба, но дали сите ние ја разбравме нејзината внатрешна содржина Ако сакаме да ја разбереме суштината на вонредната состојба, треба да погледнеме...