Ознака: испразни

Пандемијата ги наполни болниците, ги испразни улиците

Според МВР, вкупниот број на сообраќајни незгоди во 2020 година во однос на 2019 година бележи опаѓачки тренд за 12,4 отсто. На патиштата низ...

Грипот ги испразни училиштата

Здравствените власти во Македонија порачуваат дека ќе се ограничи посетата во сите јавни здравствени установи преку Комисијата за заразни болести, но засега не се...