-9.2 C
Skopje
26.1.2022 - 6:00

Ознака: исплати

Влада: Исплата на пензиите од 26-ти овој месец

На денешната седница Владата ја разгледа и усвои информацијата за исплата на пензии за месец ноември 2021 година, и го задолжи Фондот за пензиско...

„Алкалоид“ исплати новогодишен надомест од 25.000 денари за своите вработени и...

Производите на „Алкалоид“ се дел од секојдневието на милиони луѓе во земјите каде што компанијата има воспоставено свои деловни операции. Секој производ што го...