Ознака: Исончан тен

Исончаниот тен секогаш е во тренд, но што со изгорениците

Сите знаеме дека е неопходно да се сончаме во ограничени интервали и задолжително да користиме кремови со заштитен фактор секој пат кога ќе одиме...