Ознака: исклучи

Што се случува кога ќе се исклучи интернетот

Интернет-услугите лани намерно биле исклучени над 200 пати во 33 земји во светот, покажуваат податоците на групата за дигитални права „Аксес нау“ Маркос Лема, еден...

Кина може да им ја исклучи струјата на Филипините

Кина би можела да им ја исклучи струјата на Филипините, оневозможувајќи ја националната електрична мрежа на земјата. Кинеската компанија „Стејт грид корп“ поседува 40...