Ознака: исклучени

Исклучените и новоприклучените на парно мора да ги обноват документите

Повторното вклучување на објект кон топлификацискиот систем е можно независно колкав број станари сакаат парно. Оние што имаат намера и натаму да останат исклучени...

Паушалот им го изгоре трпението на исклучените од парно

Правилата за снабдување со топлинска енергија, со кои се уредуваат општите услови и начинот на снабдување како и меѓусебните права, обврски и одговорности на...