36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 20:10

Ознака: искажува

Се искажува радост за човековиот опстанок и за новиот почеток

Денот со кој започнува новата година има посебно значење. Психолозите велат дека човекот е свесно суштество, а во неговиот ум отчукува биолошки часовник преку...