-4.2 C
Skopje
17.1.2022 - 12:08

Ознака: искажан збор

Тежината на искажаниот збор во весник и на Фејсбук не е...

Она што ќе остане кажано и запишано на хартија останува трајно архивирано, додека изјавите дадени на Фејсбук или на Твитер за брзо време се...