16.8 C
Skopje
6.8.2020 - 23:22

Ознака: ирско море

Ирското Море ќе биде граница после брегзит?

Функционери од Европската Унија кои имаат пристап до информациите од преговорите за брегзит велат дека најголемата препрека за постигнување договор е речиси решена. Преговарачите на...