Ознака: ИПА средства

Со воз до аеродромот „Скопје“

Околу 104 активности ќе се реализираат во транспортната мрежа во Македонија до 2030 година. За реализација на овие проекти предвидено е да се потрошат...

Рекордна искористеност на ИПА средствата

Минатата година имаме рекордна сума искористени ИПА средства, односно европските фондови кои ни се на располагање - неколкукратно повеќе во споредба со претходните години,...