5 C
Skopje
17.11.2018 - 20:54

Ознака: Ин мемориам

Почина Коце Ефремов

Во неделата во Кочани почина еден од најдобрите македонски борачи во слободен стил, Коце Ефремов (1956-2018). Како член на БК Спартак беше истакнат репрезентативец...

Заминување на големиот стратег

Ин мемориам: генерал Тодор Атанасовски На 93-годишна возраст почина генерал-полковник Тодор Атанасовски, првоборец и носител на партизанска споменица од 1941 година, поранешен носител на повеќе...