-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:43

Ознака: инфраструктури

Ќе заживее ли градежништвото?

Проблематично е што стагнацијата на градежништвото предизвикува стагнација на целата економија. Градежништвото долги години ја влече домашната економија, а ако не се реализираат планираните...