17.5 C
Skopje
21.4.2019 - 14:43

Ознака: Инфо центар

Отворен „Инфо параглајдинг центар“ во Крушево

Во центарот на Крушево денеска е отворен „Инфо параглајдинг центар“ кој ќе нуди комплетни информации за параглајдеристите што доаѓаат од цел свет во Крушево...