11.5 C
Skopje
25.5.2019 - 9:36

Ознака: Информациска (анти)револуција

Информациска (анти)револуција

Големите сили му даваат голем фокус на ваквиот модел на војување, креирање мислење во државите, особено кај генерациите што се подготвуваат да бидат креатори...