Ознака: информативни табли

Во Битола поставени информативни табли за културно историското наследство

На локацијата на Стариот театар, преку QR-код на поставениот знак, туристите во градот имаат можност со помош на интерактивна виртуелна прошетка да го разгледаат...

Почна поставувањето нови информативни табли и бележењето паркинг-места во Центар

За полесно, попрегледно и пофункционално паркирање во општината Центар, јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ - Скопје (ПОЦ) почна со бележење...