12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 9:08

Ознака: инфлациски

Дефицитот на понудата на стоки и услуги нема да создаде потрајни...

Во последните месеци во Македонија се забележува мало зголемување на инфлацијата. Такви движења, впрочем, се забележуваат и во поголем дел од светот. Како главна...