17.7 C
Skopje
16.7.2019 - 0:35

Ознака: интими

Септемвриска

Како бело знаме се развеал денот на прозорец мој. Трубачите на сонот заминуваат неми. Се огласуваат само утки стутулени простум над оџаци без чад. О, каде ли е...