4.5 C
Skopje
25.2.2020 - 10:31

Ознака: Интернационален Краков Филмски Фестивал

Анимираниот филм „ЕДНА” на престижниот Краков филмски фестивал

„ЕДНА”, најновата краткометражна анимација на Вук Митевски, својата премиера ќе ја има на престижниот 59 Интернационален Краков Филмски Фестивал. „ЕДНА” ќе биде прикажана во...