3.8 C
Skopje
20.10.2021 - 5:43

Ознака: интервјуа

Интервјуа што го обележија векот

Објавени во различни периоди од минатото столетие, овие разговори со најголемите политичари и други познати личности оставија најсилен и најтраен впечаток врз светската читателска...

Продолжува интервјуирањето на кандидатите за Антикорупциска

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат комисиите за прашања на изборите и именувањата, за труд и социјална политика и Законодавно-правната комисија. На Комисијата за...