-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 8:00

Ознака: „интелектуална“

Демаскирање на петтата „интелектуална“ колона

Опскурните мотиви, изјави и чекори на некои професори и квазиинтелектуалци треба веднаш во јавноста да се демаскираат од страна на вистинските македонски интелектуалци. Нивните...