Ознака: инспиратор

Горан Пандев легенда, идол, инспиратор…

ФУДБАЛ Возбуден сум, благодарност до целата македонска јавност. Дваесет години го носев овој свет дрес, тоа беше посебна чест за мене, гордост. Среќен сум што...

Петта година Скопје е домаќин и инспиратор на фотографите

На 23 и 24 ноември ќе се одржи онлајн „Скопје фото вик“. По петти пат настанот е во организација на „Ангеловски фотографија“ и „Грег...