Ознака: иноватори

Северноцрпнатите иноватори од лабораторијата за идентитетски инженеринг

Единствен проблем со кој моментално се соочуваме е како да го прескокнеме август, оти овој проклет месец е еден невоспитан провокатор, кој упорно се...

Македонски иноватори во Израел презентираа проекти за еврејското наследство

Македонски иноватори од победничките тимови од првиот хакатон „Биталион“ во тек на студиски престој во Израел презентираа проекти за еврејското наследство. Турата наречена „Израел-стартап нација”...