8.8 C
Skopje
17.10.2021 - 8:52

Ознака: иновативен

Маратонската криза отвора нови можности за компаниите со иновативен потенцијал

Поради долготрајноста на пандемијата, но и поради укажувањата дека се можни нови слични пандемии, треба сериозно да се размисли за постепено приспособување и преструктурирање...

Книжарница на тркала – иновативен концепт

Издавачката куќа „Антолог“ е побогата за уште една книжарница, но овој пат книжарница на тркала - сосема нов и иновативен концепт, кој ги подигна...