-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 23:43

Ознака: „Инклузивна анимација”

Aнимација како алатка за инклузија на деца со попреченост

Од 7-ми до 20-ти октомври со поддршка на Делегација на ЕУ во Скопје и во соработка со Кинотека на Македонија и МФФ КинеНова, продукцијата...