-1.2 C
Skopje
24.2.2020 - 7:32

Ознака: иницијатива за здравствена заштита

Македонија се приклучува кон иницијатива за здравствена заштита покрената од фондацијата...

На предлог на министерството за здравство, Владата на денешната седница ја прифати информацијата за приклучување на држвата кон Иницијативата за перформанси на примарна здравствена...