-2 C
Skopje
23.2.2019 - 10:50

Ознака: инж. Петар Николов

Опасни скопски улици

Во средата, на 15 август, весникот „Нова Македонија“ објави текст за необележаните пешачки премини на скопските улици како опасност за пешаците. Текстот е за...