Ознака: инженеринг

Проверка на фактите – диктатура на илузиите и инженеринг на...

Драги мои „прогресивни“ цензори, или како што милувате да се нарекувате - проверувачи на факти, екосистемот на отворена дебата и конструктивно слушање и критика...

Северноцрпнатите иноватори од лабораторијата за идентитетски инженеринг

Единствен проблем со кој моментално се соочуваме е како да го прескокнеме август, оти овој проклет месец е еден невоспитан провокатор, кој упорно се...