1.8 C
Skopje
25.10.2021 - 4:02

Ознака: инвестицискиот циклус

„Алкалоид“ продолжува со инвестицискиот циклус

„Алкалоид“ со инвестиции во износ од над 524 милиони денари, со 121 ново вработување во земјата и со раст на консолидираниот профит од 14...