4.5 C
Skopje
25.2.2020 - 10:20

Ознака: ИМ Филип Панчевски

Каруана му се доближи на Карлсен на само 20 рејтинг-поени

На македонската листа за февруари и понатаму прв е Кирил Георгиев (2.583), пред Никола Митков и ИМ Филип Панчевски, двајцата со по 2.518 рејтинг-поени Со...

Дербито по 86 потези му припадна на Филип Панчевски

По 2-то коло на Затвореното сениорско првенство на Македонија водат Панчевски, Лазов и Георгиев со по максимални два поена ИМ Филип Панчевски (рејтинг 2.500), ФМ...