Ознака: имотна состојба

Шест градоначалници не ја пријавиле имотната состојба

Шест градоначалници немаат доставено Анкетен лист за имотната состојба и изјава за интерес, изјави денеска претседателката на Државната комисија за спречување на корупцијата Билјана...