7.6 C
Skopje
23.1.2021 - 21:12

Ознака: илче

Малиот Илче од Охрид ја напушти Детската клиника

По десетина дена лекување на Детската клиника, 11-годишниот Илче од Охрид, кого родителите го напуштија, ја напушта болницата здрав и заминува во мал групен...