2.8 C
Skopje
7.12.2021 - 15:17

Ознака: илузиjа

Кога барањето ќе се претвори во илузиjа

ФИЛМ+РЕЦЕНЗИЈА+ОСКАР ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ Кон „Земја на номадите“, режија, сценарио и монтажа: Клои Жао, улоги: Френсис Мекдорманд, Дејвид Стратерн, Линда Меј, Шарлен Свенки, фотографија: Џошуа...