28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 16:34

Ознака: Илија Саздовски-Жабарот

Во спомен на Жабарот

Помалку е познато дека Жабарот има стигнато и до УНЕСКО, вистинското УНЕСКО, со седиште во Париз. При прославата на шеесетгодишнината на оваа организација, Жабарот...