31.5 C
Skopje
22.7.2019 - 14:16

Ознака: „Илинден 2019“

Учениците другаруваа со писателите за деца и млади

Во домот на културата „Илинден“, во рамките на јубилејната 20-та литературна манифестација „Илинден 2019“, минатата недела се одржа традиционалното Литературно матине за деца. Учениците...

„Илинден 2019“ – jубилејна дваесетта литературна манифестација

„Илинден 2019“ е насловена литературната манифестација, која се одбележува во општината Илинден од 14 до 18 мај годинава, a има цел да ги промовира...