Ознака: Илиевски

Борче Илиевски: Ремито со Фишер за паметење

Битолчанецот Илиевски беше сениорски првак на Македонија во 1964 година. Тој е жива енциклопедија не само на македонскиот туку и на светскиот шах. Од...

Цеде со најголемите хитови на Влатко Илиевски

„За љубов се пее до крај“ е насловено цедето што ги содржи најголемите хитови на популарниот македонски пејач Влатко Илиевски, кој, за жал, пред...